به گزارش شهرآرانیوز، آیتالله سید احمد علمالهدی در دیدار با شورای برگزاری اجتماع عظیم فاطمیون مشهد که به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: به نظر من در سالهای اخیر، تقویت روزافزون دو رویداد فرهنگی در مشهد بیش از همه حائز اهمیت است؛ یکی اجتماع عظیم فاطمیه و دیگری جشن بزرگ نیمه شعبان. اهمیت این دو رویداد نیز از آن جهت است که بیش از توجه نهادهای مختلف، مردم مشهد خودشان پایکار ترویج و تقویت آن بودهاند و هر سال نیز بر ابعاد گرامیداشت این دو مناسبت افزوده شده است؛ بنابراین از بسیج گرفته تا سازمان تبلیغات، سازمان رسیدگی به امور مساجد و همچنین هیئات مذهبی، حضور نهادها بسیار خوب است، اما بانیان اصلی این مراسم، خود مردم متشکل از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی هستند.
وی افزود: در جریان اقامه عزای حضرت زهرا (س) در فاطمیه دوم توجه داشته باشید که این رویداد باید بیش از پیش با انگیزههای انقلابی گره بخورد. تشییع پیکر شهدای گمنام در این روز یکی از تدابیر و برنامهریزیهای خوب متولیان امر بوده و شایسته تقدیر است که شهدا، مهمانان عزیز فاطمیه مشهد باشند، اما بههرحال، دقت کنید که این موضوع باید در اصل برگزاری، رنگ و بوی سوگواری صدیقه اطهر (س) را داشته باشد.
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مزیت وجودی مشهدالرضا (ع) نیز به همین است که اگر در سایر نقاط کشور، مقارن با ایام فاطمیه شاهد تشییع ابدان مطهر شهدا هستیم، عزاداران زهرای مرضیه در مشهدالرضا (ع) پیش از همه در پیشگاه امام هشتم به سوگواری برای بی بی دوعالم بپردازند. به همین دلیل، باید به گونهای برنامهریزی شود که اجتماعکنندگان بتوانند اشک و سوگواری خود را از آغاز اجتماع شروع کنند و در انتهای مسیر بهعنوان قله مراسم، پا به بارگاه منور امام رضا (ع) بگذارند و در محضر امام، فاطمیه را برپا کنند.
وی ادامه داد: برادران و عزیزان، حفظ اخلاص و باورمندی شخصی شما بهعنوان برگزارکنندگان اجتماع عظیم فاطمی بسیار مهم است. توجه داشته باشید که این مراسم نه به نفع یک جریان سیاسی یا سازمان خاص بلکه در جریان بزرگداشت نام شهر علی ابن موسیالرضا (ع) قرار میگیرد.
امامجمعه مشهد تصریح کرد: این را هم به آقای باغگلی و هم به سایر دوستان تأکید میکنم. تبلیغات شهری بسیار مهم است. امتیاز بزرگ سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری نیز به همین است که تبلیغات شهری را با ابتکارات خاص در خدمت مناسبتهای معنوی قرار دهند. عبارتهای زیبا و طرحهای بسیار جالبی که امروزه نیز در سطح شهر شاهد هستیم، به برکت همین ابتکارات است و باید توسعه پیدا کند.
در ابتدای این برنامه، سردار حسینعلی یوسفعلیزاده مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی هم با اشاره به جزئیات برنامه تشییع پیکر شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (س) گفت: از شانزدهم آذرماه که پیکر مطهر ۱۲ شهید گمنام وارد مشهد شد، برنامهریزیها برای انتقال پیکر شش شهید به شهرستانها انجام شد و در مشهدالرضا (ع) نیز با تمرکز بر دو معراج امام هادی (ع) و مجموعه دانشجویی امام رضا (ع) شاهد برگزاری رویدادهای جانبی هستیم.
وی بیان کرد: برپایی برنامههای فرهنگی تا ۲۵ آذر ادامه خواهد داشت و شامگاه این روز، برنامه طواف شهیدان و آیین وداع در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد تا در نهایت، در روز ۲۶ آذر شاهد رویداد محوری تشییع باشیم و پیکرها به همراه عزاداران حضرت زهرا (س) راهی حرم مطهر رضوی هستند. بعد از تشییع هم برنامه تدفین در ۱۲ نقطه داخل و حومه مشهدالرضا (ع) برگزار خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مسئولیت برنامههای فرهنگی و برنامه محوری تشییع بنابر اعلام ستاد کل نیروهای مسلح بر عهده سپاههای شهرستانی است. سپاه امام رضا (ع) نیز در این حوزه بهطور کامل پایکار آمده و امیدواریم برنامه تکریم این شهدا بهموازات رویداد عزاداری برای حضرت زهرا (ص) با حضور مردم قدرشناس مشهد برگزار شود.